tisdag, februari 01, 2011

1a månaden

Nu har jag haft mitt uppdrag i 1 av 48 månader.

Jag har åkt känslomässig berg- och dalbana under januari månad. De bakomliggande orsakerna är både den mörka årstiden som året startar med men även att jag inte hade, och kanske fortfarande inte har, hittat min roll som vice ordförande. Däremot känner jag en stort tacksamhet att jag har ordförande som är mycket erfaren men som samtidigt är lyhörd för nya idéer. Tack för dina ledaregenskap, Tommy!

Januari har också inneburit att jag har varit med i media vid ett tillfälle. Länk här. Jag fick uttala mig om sophanteringen som har halverats under 2010 mot tidigare år. Det kan vara så att en del hushåll inte lämnar in sin sopor utan istället eldar upp eller gräver ned dessa, detta är en kriminell handling och får inte förekomma. Dock har jag den människosynen att alla människor vill göra rätt för sig. Hur det blir med framtida soptaxan är för tidigt att säga, först måste det göras en utvärdering, det är först i år som hela Gotland är med.

Januari har även varit en månad med två olika VM. I Bandy-VM blev det lite fiasko, efter två guld i rad tog de "bara" brons. I Handbolls-VM blev det snarare succé med en fin fjärdeplats.

Ha det gott tills vi hörs igen!

/Matias


Bli medlem och utforma framtiden – http://mp.se/blimedlem
Byt politik - inte klimat - http://mp.se/klimat
Miljöpartiet på Gotland - http://www.mp.se/gotland

Inga kommentarer: