onsdag, mars 18, 2020

Aktuellt från Avanza - därför är långsiktighet viktigt just nu

Kan du inte läsa mejlet, klicka här
Därför är långsiktighet extra viktigt nu

På historiskt kort tid har börsen fallit 30% och det är nu vi som sparare testas. Att försöka tajma börsen med köp och sälj är svårt och vi bör därför undvika att göra förhastade affärer. Så småningom kommer världen att återhämta sig. Johanna delar på bloggen med sig av sin egen strategi och hur vi som sparare bör agera i börsoron.
Aktieanalytikern ger dig sina bästa tips just nu
"Nu gäller det att kunna lyfta blicken och göra en rimlighetsbedömning kring bolagets långsiktiga tillväxtutsikter och inte stirra sig blind på kvartalssiffror eller hur aktien rör sig på kort sikt." Gabriel Isskander, chefredaktör på Börsveckan ger sina bästa tips.
Fonderna som kan hjälpa dig navigera rätt i börsoron
En metod som kan hjälpa dig att undvika mindre vältajmade köp är att spara i en blandfond. Fördelen med fonderna är att de balanserar om automatiskt. Johanna berättar mer om hur blandfonder funkar och för vilken sparhorisont de passar.
Så agerar vi i olika frågor kopplat till coronaviruset
Oron kring coronaviruset ökar och börsen svänger kraftigt. Att många känner osäkerhet är fullt förståeligt. Det väcker också många frågor, inte bara från kunder. Vi har därför samlat information om hur corona fått oss på Avanza att agera i olika frågor.
Avanzapodden - Varför kraschar fastighetsmarknaden?
Många bolag har sjunkit kraftigt den senaste månaden och fastighetsbolagen har tagit extra mycket stryk. Men vad beror det på egentligen? Avanzapodden gästas av Peter Norhammar som förvaltar Länsförsäkringar Fastighetsfond för att få en uppdatering på det rådande läget.
Har du några frågor? Hitta svaret direkt!

Visste du att du enkelt kan få svar på din fundering direkt på sajten? Det är bara att skriva din fråga i sökfältet på kundservicesidan, där finns svar på det mesta. Vi har också samlat de vanligaste frågorna och svaren så att det ska vara riktigt enkelt att hitta det du söker.
Vad tyckte du om det här mejlet?
Vill du ha hjälp?

Frågor och svar
Här kan du själv hitta svaren på dina frågor

Skicka ett meddelande

08-562 250 00
Måndag - torsdag 08.30 - 20.00
Fredag 08.30 - 17.30
Ladda ner vår app
iOS | Android
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Du får det här mejlet för att du är registrerad som kund hos Avanza. Vill du inte längre ha mejlutskick från oss?

Klicka här för att avanmäla dig

Om cookies

Inga kommentarer: