fredag, september 17, 2010

Debatter

Då är alla radiodebatter och tidningsinlägg klara för denna gång. Säkert kommer några inlägg till göras i detta forum, bloggar. Där kan man skriva vad man vill och det görs också från alla partier. Vissa flitigare än andra.

Idag var det slutdebatt i radio Gotland och jag fick möjligheten att vara bisittare till vår eminenta första kandidat, Stefan De Maecker. Slutdebatten är ett lotteri med en tärning som bestämmer vad som ska göras. Det är ett upplägg som jag inte tycker hör hemma i en seriös valrörelse, kanske får man en annan upplevelse som lyssnare.

Det känns verkligen som vi har vind i seglen. Vi i Miljöpartiet fick mest antal röster i ett gymnasium, Trojaborg. Jag fick en rapport från en söt flicka idag att vi även vann ett val i mellanstadiet på en skola! Totalt sett vann de rödgrön skolvalen på Gotland och vi i Miljöpartiet kom på en finfin tredje plats. Det är precis det resultatet som jag tror kommer att visa sig bli det slutresultatet i riket på söndag.
Det bådar gott att framtiden tänker grönt!


Bli medlem och utforma framtiden – http://mp.se/blimedlem
Byt politik - inte klimat - http://mp.se/klimat
Miljöpartiet på Gotland - http://www.grönagotland.se

1 kommentar:

TioTips sa...

I 2006 års riksdagsval fick Miljöpartiet sitt starkaste stöd i kommunerna Stockholm, Umeå och Lund, där de fick över 9% av rösterna. Bästa länet var Stockholm med 7,1% av rösterna.


Länkarna nedan visar de tio bästa kommunerna resp länen i riksdagsvalet 2006 för varje parti.
Moderaterna
Folkpartiet
Centerpartiet
Kristdemokraterna
Socialdemokraterna
Miljöpartiet
Vänsterpartiet